Another “my style” house with a BUT: I do really like only the bathroom, the very zen courtyard where all the rooms have access to BUT I really do not like its location.

I  think a video  would have shown volumes and spaces much better than wide-angle picures – but the whole project has that Zen atmosphere I like so much -and there is a meditation room too!

Satoru Hirota architects have completed the ‘lik house’, a single family dwelling within a residential area of the business district in Tokyo, Japan. Taking the form of a tube wrapping around an outdoor courtyard, each room links to the next within the continuous volume of this single storey house.

A thin exterior wall allows each space to become infused with a soft light, creating a vague distinction between the interior and exterior.

Floor-to-ceiling ribbon windows border each of the internal spaces, introducing views of the bamboo garden and vegetation into the rooms.

via satoru hirota architects: lik house.

Your feedback is highly appreciated!

Effettua il login con uno di questi metodi per inviare il tuo commento:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google+ photo

Stai commentando usando il tuo account Google+. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.